Лечение пчелиным подмором

рус | укр

Відео лікування бджолами

Наші відгуки
Додати відгук


 Рецепти народної медицини Лікування бджолами (хітозаном) Лікування бджолиним воском Лікування ожиріння Маточне молочко Настоянка підмору Настоянка бджолиного підмору Настойка прополісу Бджолина перга Перга застосування Рецепти на основі бджолиного обніжжя Перша допомога при укусі бджоли Лікування укусами бджіл Укус бджоли Де купити мед

 Мед Прополіс Бджолиний клей Екстракт личинок воскової молі Квітковий пилок | Обніжжя  Корисне повітря вулика Трутневый гомогенат


Сайти друзі

Статистика сайта

Екстракт личинок воскової молі

Воскова міль (бджолина вогнівка) є одним з найбільш лютих шкідників на пасіці. Личинки воскової молі пожирають бджолині соти, пергу, мед і навіть утеплювачі. Вона розмножується дуже швидко і завдає дуже великої шкоди бджолам і бджолярам.

За деякими даними одна личинка воскової молі за своє коротке життя поїдає більше 1 кг стільників. Тому бджолярі всіляко намагаються уникнути присутність воскової молі на пасіці, щоб уникнути масового нашестя цього шкідника.

Воскова міль живе в середньому 30-40 днів в залежності від температури. Найшвидше її розмноження і розвиток відбувається при температурі +30 градусів за Цельсієм в темному місці і, зрозуміло, при достатку кормової бази (темні бджолині соти, мед, пилок).

Личинки воскової молі, пожираючи корисні продукти бджільництва, накопичують або акумулюють у собі корисні речовини, які просто необхідні людському організму. Хімічний склад воскової молі дуже багатий на вітаміни, амінокислотами і всім тим, що є в продуктах бджільництва про які, вже велася мова раніше.
Складність отримання личинок воскової молі полягає в тому, що вони поїдають багато стільників, а то є воску та відбір зрілих личинок проводитися уручну. Тобто доводитися з пінцетом ловити ці личинки. Можна витратити 2-3 години при цьому, не зібравши навіть 50г личинок. Тому багато бджолярі і не хочуть цим займатися, бо це для них не рентабельно.
Ми вирощуємо личинки воскової молі строго на природних для них кормах тобто старі темні соти з залишками меду і перги. Таким чином, личинки не втрачають свої природні і цілющі якості та екстракт, отриманий з них теж має дуже високі лікувальні властивості.

Екстракт личинок воскової молі отримуємо таким чином: 5г личинок за 15-20 мм заливаємо 50мл 70% процентного спирту (харчового) і при кімнатній температурі наполягаємо 8-10 днів. Потім проціджуємо і отримуємо готовий лікарський препарат.
Екстракт личинок воскової молі найкраще допомагає при різних формах туберкульозних захворювань. Приймати його треба по 3 краплі на кожні 10 кг ваги хворого, запиваючи склянкою води 3 рази на день протягом 1 місяця. Після перерви 2-3 тижні курс лікування можна продовжувати до повного оздоровлення.
Найчастіше люди купують екстракт воскової молі для лікування саме туберкульозу. Ефективність цього методу доводиться високим попитом на цей препарат. Також екстракт воскової молі допомагає і при лікуванні простудних захворювань і просто для підвищення життєвого тонусу, імунітету людського організму.

Зараз з'явилося багато позитивних відгуків та результатів лікування екстрактом личинок воскової молі. Підвищився попит на сировину для виготовлення екстракту і не тільки у нас, але і за кордоном. Люди, які спробували цей метод лікування туберкульозу точно знають про його ефективність.

Замовити екстракт личинок воскової молі можна на цьому сайті для цього вам потрібно заповнити форму замовлення.
Спробуйте і переконайтеся самі в тому, що цей препарат дійсно допомагає.

Просмотров: 4998