Лечение пчелиным подмором

рус | укр

Відео лікування бджолами

Наші відгуки
Додати відгук


 Рецепти народної медицини Лікування бджолами (хітозаном) Лікування бджолиним воском Лікування ожиріння Маточне молочко Настоянка підмору Настоянка бджолиного підмору Настойка прополісу Бджолина перга Перга застосування Рецепти на основі бджолиного обніжжя Перша допомога при укусі бджоли Лікування укусами бджіл Укус бджоли Де купити мед

 Мед Прополіс Бджолиний клей Екстракт личинок воскової молі Квітковий пилок | Обніжжя  Корисне повітря вулика Трутневый гомогенат


Сайти друзі

Статистика сайта

Квітковий пилок | Обніжжя

Ми живемо в епоху високих технологій, коли всі практично що нас оточує в тій чи іншій мірі складається із замінників, барвників, домішок, пестицидів, ГМО, і так далі. Але якщо з тим що нас оточує ще можна абияк мириться, наприклад, з пластиковими вікнами (у яких є важкі метали) то до того що потрапляє безпосередньо в наш організм з їжею треба бути гранично обережним.

Ось чому на сьогоднішній день люди все частіше і частіше звертаються до бджіл і продуктів бджільництва як до лікарських засобів. Апітерапія набирає обертів. Ціни і попит на продукти бджільництва ростуть щороку. Кількість медичних препаратів на основі продуктів бджільництва збільшується. У світі не вистачає натуральних продуктів, продуктів бджільництва, які перевірені тисячоліттями.
Ще стародавні єгиптяни знали всі рецепти і секрети апітерапії. А вони, як відомо були дуже освічені в галузі медицини. Можливо навіть наші доктори та професори ще не знають того що знали вони.

Квітковий пилок або обніжжя практично очолює список продуктів бджільництва.

Пилком бджоли годують своїх личинок. Без пилку не буде розвиватися вулик. За своїм складом пилок не має аналогів. У пилку міститься понад 24 (!) Мікроелементів серед яких є залізо, мідь, кобальт, калій, фосфор, талій, цинк, ванадій, золото, барій, кальцій і т.д. Ці елементи необхідні людському організму для підтримки серцевого м'яза. Корисні властивості квіткового пилку очевидні. Немає інших продуктів, які мали б такий природний букет вітамінів (Р, К, Д, С, Е), мінералів, амінокислот, ліпідів і зольних компонентів які є в квіткового пилку.

Квітковий пилок або обніжжя:

* Очищає організм від шлаків.
* Зміцнює імунну систему.
* Нормалізує обмін речовин.
* Нормалізує діяльність нервової та ендокринної систем.

Вітам Р (рутин) якого в пилку величезна кількість, покращує серцеву діяльність зміцнюючи стінки кровоносних судин. Тим самим оберігає людину від нижче перерахованих хвороб.
Вживаючи пилок по 1 чайній ложці вранці перд сніданком, розсмоктуючи її в роті ви зберігаєте себе від:

* Інфаркту
* Гіпертонії
* Інсульту
* Аритмії
* Тахікардія
* Дистонії

Слід зауважити що, після прийому пилку потрібно 15-20 хв утримуватися від будь-якої рідини. Запивати водою її відразу після вживання не можна, так як ви змиєте її і не дасте їй можливість на 100% засвоїтися.

Більш докладну інформацію про те, як і від чого квітковий пилок дивіться в розділі рецепти народної медицини.

Просмотров: 2566