Лечение пчелиным подмором

рус | укр

Відео лікування бджолами

Наші відгуки
Додати відгук


 Рецепти народної медицини Лікування бджолами (хітозаном) Лікування бджолиним воском Лікування ожиріння Маточне молочко Настоянка підмору Настоянка бджолиного підмору Настойка прополісу Бджолина перга Перга застосування Рецепти на основі бджолиного обніжжя Перша допомога при укусі бджоли Лікування укусами бджіл Укус бджоли Де купити мед

 Мед Прополіс Бджолиний клей Екстракт личинок воскової молі Квітковий пилок | Обніжжя  Корисне повітря вулика Трутневый гомогенат


Сайти друзі

Статистика сайта

Корисне повітря вулика

Ах, якби ви знали, який приємний запах йде по пасіці під час рясного медозбору. Таким ароматом хочеться дихати і дихати. Він приємний і дуже корисний.

Під час інтенсивного медозбору, бджоли роблять величезну кількість роботи. Вони несуть у вулик нектар і переробляють його в мед, виганяючи з нектару вологу.
 Перед заливкою меду в стільники, бджоли шліфують стільники прополісом. І всі ці процеси супроводжуються інтенсивної вентиляцією. Вхопившись лапками за дно вулика бджілки, старанно махають своїми крилами, тим самим видувають вологу з вулика.

При цьому з вулика виділяються корисні ефірні олії прополісу, воску, меду, перги, маточного молочка та воску. Все це в комплексі створює, приємний, медовий запах який корисний людям, що працюють на пасіці.

Нещодавно вичитав замітку, що в Японії бджолярі закачують повітря з вулика і продають населенню. Сподіваємося, що скоро з нашої пасіки ви отримаєте подібний продукт. Ми над цим працюємо!

Бджоли дуже корисні для здоров'я істоти, Бережіть бджіл!

Просмотров: 3618