Лечение пчелиным подмором

рус | укр

Відео лікування бджолами

Наші відгуки
Додати відгук


 Рецепти народної медицини Лікування бджолами (хітозаном) Лікування бджолиним воском Лікування ожиріння Маточне молочко Настоянка підмору Настоянка бджолиного підмору Настойка прополісу Бджолина перга Перга застосування Рецепти на основі бджолиного обніжжя Перша допомога при укусі бджоли Лікування укусами бджіл Укус бджоли Де купити мед

 Мед Прополіс Бджолиний клей Екстракт личинок воскової молі Квітковий пилок | Обніжжя  Корисне повітря вулика Трутневый гомогенат


Сайти друзі

Статистика сайта

Мед

Мед - це зібраний і перероблений бджолами нектар. Нектар виділяється квітками для заманювання комах, в тому числі і бджіл, тобто для запилення квіток.
Мед для бджіл має життєво важливу роль, тому як бджоли їдять тільки мед.

Сорти меду можуть бути різні, все залежить від того звідки чи з якихось рослин він був зібраний. У всіх квіточок різні нектари та смакові якості меду відповідно теж будуть різні.

Практично весь мед рано чи пізно кристалізується. Кристалізація - це природний, процес характерний для меду, так як скисання молока. Якщо молоко справжне, то воно рано чи пізно скисне.

За оптимальних умов мед зберігатися протягом десятиліть. Мед також має властивості антисептика. Характерні йому антисептичні й противозапальні речовини роблять його гарним помічником при застудних захворюваннях.

Мед-це найдавніший підсолоджувач відомий кулінарії. Люди використовували і використовують мед у багатьох рецептах тортів та інших солодощів.
Але найголовнішим якістю меду є його лікувальний і профілактичний вплив на організм. Якщо почитати книги народної медицини, то можна знайти безліч рецептів, де головним компонентом є мед.

На нашій пасіці мед високоякісний, тому що ми не даємо бджолам цукровий сироп. Цукор з ліками та хімічними речовинами потрапляє в мед знижує його якість і цілющу силу тому ми годуемо бджіл вийнятково медом (якщо в тому є необхідність)

Нашим клієнтам мед продається прямо в стільниках, тобто стільниковий мед. Це доказ того, що мед натуральний. А коли бджоли запечатали мед то тут вже немає сумнівів, що він зрілий. Бджоли ніколи не запечатають незрілий мед. Якщо ви замовите у нас мед ви самі переконаєтеся в тому що, він дійсно хороший. І обов'язково замовте ще.
Замовляйте будь-які продукти бджільництва на нашому сайті, і будите завжди, здорові!

Просмотров: 1818