Лечение пчелиным подмором

рус | укр

Відео лікування бджолами

Розпродаж: МЕД свіжий 20л за 900 грн.

Наші відгуки
Додати відгук


 Рецепти народної медицини Лікування бджолами (хітозаном) Лікування бджолиним воском Лікування ожиріння Маточне молочко Настоянка підмору Настоянка бджолиного підмору Настойка прополісу Бджолина перга Перга застосування Рецепти на основі бджолиного обніжжя Перша допомога при укусі бджоли Лікування укусами бджіл Укус бджоли Де купити мед

 Мед Прополіс Бджолиний клей Екстракт личинок воскової молі Квітковий пилок | Обніжжя  Корисне повітря вулика Трутневый гомогенат


Сайти друзі

Статистика сайта

Купити мед в Україні оптом 2011

Мед завжди цікавив людей в усі віки. Хоча сьогодні є альтернатива меду - це цукор, все одно люди купують мед в різних цілях. Одні для лікування, інші просто тому що він смачний і корисніше цукру. Адже не секрет, що від великого вживання цукру може вийти хвороба - цукровий діабет.

Ми займаємося продажем меду по Україні. Якщо ви мешкаєте во Львові, то ви також можете замовити мед через форму заказу. Для цього вам необхідно вибрати область: Львів, вибрати купити мед, та вказати адресу і телефон. И заказ буде оформлено. Наш мед - це 100% натуральний продукт, який не містить жодних домішок.

У нас ви можете замовити 3-х літрову банку меду або 20 літрів за оптовою ціною - 900 грн. Нам вигідно продавати великими порціями, тому ви можете купити 20 літрів меду на цілий рік для всієї родини. Або домовитися зі своїми знайомими або друзями купити 20 літрів меду, а потім розділити один з одним.

Пересилання здійснюється безкоштовно. Ми продаємо натуральний квітковий мед з особистої пасіки (різнотрав'я Херсонщини). Відро залишається вам. Якщо хочете спробувати пробник, перед тим як купити, то ми надішлемо вам його безкоштовно в розмірі 200 мл (300 г). Для цього напишіть нам на пошту, вказавши повну адресу вашого проживання.

Для того щоб купити мед, вам необхідно заповнити невелику форму замовлення.У цій формі ви обираєте яку продукцію ви хочете замовити.

Замовити зараз